zondag 19 oktober 2014

Stampin' Up! Convention #1

 ..
Hallo allemaal, daar zit ik dan fris en fruitig (lees helemaal uitgeteld) op de bank! Wat een top dagen heb ik gehad, misschien heb je het gemist maar ik was naar de Stampin' Up! convention in Brussel. Het waren dagen om nooit weer te vergeten, dagen met een gouden randje, een lach en een traan, nieuwe mensen ontmoeten, veel info en leuke nieuwtjes. Ik zal in verschillende postjes alles proberen te vertellen, over mijn avontuur van de afgelopen dagen ;)
,,
 ..
Eerst zal ik jullie mijn swaps laten zien, ik had er zeventig stuks gemaakt en ik heb ze bijna allemaal kunnen ruilen. Wat een prachtige mooie kaartjes, doosjes en andere creaties heb ik gekregen, maar die zal ik je later laten zien. Mijn swaps heb gemaakt met de Tag Topper pons. Ik heb uit Blue Lagoon en Whisper White stroken gesneden van 2 inch breed en er labels van gemaakt. Op het label heb ik met Soft Sky de tekst uit de Wondrous Wreath gestempeld. De Festival of Trees boom heb ik gestempeld met Blue Lagoon en met de zilverkleurige Stampin’ Dazzle Marker heb ik kerstballen gekleurd. Eronder een stuk Linnen Tread. De ster heb ik geposnt met de sterpons uit de Itty Bitty Accent Punch set en ik heb daarvoor Glimmer Paper gebruikt. Het Seam Binding lint in de kleur Soft Sky heb ik erdoor heen geknoopt. Rhinestones heb ik hier en daar op geplakt, I love bling ;) 
...
..
Dit had ik gemaakt voor mijn roomies Xandra, Mieke en Monique. De basis is een Polka Dot Tag a Bag Gift Bags en daarom heen heb ik een 1/8" Taffeta Ribbon in de kleur Bermuda Bay geplakt. Ik heb een label gemaakt met de Chalk Talk framelits en daarvoor Bermuda Bay cardstock gebruikt. Met de 2 1/2 inch Circle pons heb ik uit Whisper White  een cirkel geponst en de Confetti Star Punch gebruikt om de leuke rand te maken. De ster heb ik gemaakt uit Glimmer Paper en daarvoor heb ik twee maten Stars Framelits op het papier gelegd en daarna gestanst met de big shot. De strookjes zijn anderhalve centimeter breed en geponst met de Banner pons. Het dsp komt uit de Bright Colour Collections pack. De tekst op het Whisper White strookje heb ik gestempeld met Stazon inkt en komt uit de And Many More set. 
...
Ik wens jullie een hele leuke avond, lekker genieten en bedankt voor jullie bezoekje. 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

4 opmerkingen :

 1. schitterende creaties Janneke, tja wie zou nu niet zo'n swap willen. Kijk uit naar vervolgverhalen. Liefs Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pff, wat een klus...70 stuks :)
  Gave labels en de Gift Bag is ook superleuk!
  Ben benieuwd naar de rest van je verhaal, want ik heb wel aan je gedacht hoor afgelopen weekend ;)
  Wilma XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie swaps heb je gemaakt!! Leuk dat we op deze manier de convention mogen mee beleven. Ben heel benieuwd naar de rest.
  Nu lekker bekomen vanavond!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het polkadot zakje was prachtig en bewaar ik natuurlijk, maar de inhoud gaat zeker ook een leuke bestemming krijgen, nogmaals bedankt hoor Jan.

  BeantwoordenVerwijderen