woensdag 15 oktober 2014

Stampin´ Up! - To You From Me

 ..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt met de prachtige Vived Vases stempel en ik heb de afdruk ingekleurd met verschillende kleuren Blendabilities. Heerlijk en zo lekker relaxt om te doen.
..
..
De basis van de kaart is gemaakt in Whisper White en ik heb een stuk Baker´s Twine om de kaart geknoopt. Daarop heb ik een stuk cardstock in Melon Mambo gestanst met de Deco Label Framelits. Daarop heb ik een cirkel geplakt in Basic Black en die heb ik uitgestanst met de Circles Collection Framelits. Ik heb de stempel met Memento Black gestempeld op Whisper White en ingekleurd met de Blendabilities in de kleuren Melon Mambo, Old Olive, Calypso Carol, Daffodil Delight en Coastal Cabana en daarna uitgeponst met de circle pons. De tekst komt uir de And Many More stempelset en heb ik gestempeld met Memento Black. Ik heb de strook gesneden in anderhalve centimeter breed en daardoor past het strookje mooi in de banner pons om zo de hoekjes uit te ponsen. In de bovenste hoeken heb ik twee Pearl Basic Jewels geplakt
...
Elke woensdag zijn er nieuwe weekly deals en vanaf nu kan je die vinden in mijn rechter sidebar van mijn blog, Je ziet dan alle deals voorbij komen in een slideshow. Wil je ze liever groter zien dan kan je op de slideshow klikken en kom je automatisch in mijn webwinkel. Wil je iets bestellen dan kan je dat doen via mijn webwinkel (je hebt dan wel een credit card nodig) Heb je die niet dan kan je mij mailen en ik zal dan de bestelling voor je doen. 
... 
Morgen is het zover dan reis ik naar Brussel, en ik vind het heel spannend allemaal maar ik heb er ongeloofelijk veel zin in. Ik zie mijn collega demo's weer, ontmoet nieuwe mensen en (quote van Michelle) celebrate all that is Stampin’ Up! Ik heb geen idee hoeveel internet verbinding er is enzo maar ik zal proberen jullie een beetje op de hoogte te houden van wat er gebeurd. Ik beloof niks maar ik doe mijn best.
..
Alvast een ontzettend leuk weekend! En bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
...
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

4 opmerkingen :

 1. Wat een schitterende kaart. Ik ben dol op deze felle kleuren! En wat heb je dat leuk gedaan met de wekelijkse aanbiedingen in je sidebar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Janneke. Mooi gekleurd zo met de Blendabilities. Heel veel plezier de komende dagen in Brussel en ga er lekker van genieten!!
  Liefs Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit kaartje meteen gepint! Te leuk!

  BeantwoordenVerwijderen