woensdag 29 oktober 2014

Stampin' Up! Convention #3

..
Goedemorgen, nog een postje over de convention in Brussel, want ik heb beloofd nog iets te schrijven over de award night en mijn Rising Star. Ik kan niet beschrijven hoe trots ik ben dat ik Rising Star ben, je kan dit alleen worden in je eerste Stampin' Up! jaar en jee wat was het spannend! Zou ik het halen of niet? En omdat het maar een keer kan vind ik het echt heel bijzonder ;)
..
 ..
Award night was op vrijdag avond en na een slaapeloze nacht, een zeer leuke, gezellige en leerzame dag hebben we snel een frietjes gegeten en gingen we naar het hotel om ons om te kleden. Pffttt wat erg, nu moest het echt, ik moest iedereen mijn jurk showen. Jee, ik in een jurk! Maar het is gelukt en ik wil iedereen bedanken voor de complimenten ;) Dat gaf me wat meer zelf vertrouwen ;) Ik moest ook op de foto met de andere Rising Stars en hier zie je een foto gemaakt door Xandra. Ik mocht ook nog op het podium omdat ik #2 was in sales van nederland en #5 in recruiting maar daarvan heb ik (nog) geen foto's ... 
...
..
Daarna hadden we nog een hele leuke after party en toen heeft Xandra deze foto gemaakt. De volgende dag was alweer de laatste dag van Convention en moesten we na een korte nacht weer vroeg aanwezig zijn. Alweer een hele leuke, gezellige en leerzame dag en om een uur of vijf was het afgelopen! We hebben met ongeveer 20 dames heerlijk gegeten en daarna heb ik gelukkig nog wat van Brussel gezien ;) 
..
 ..
..
Wat een prachtige stad! Ik wil zeker nog een terug. We hebben de avond afgesloten met een heerlijke maar veel te dure ijs plateau en op zondag zijn we weer naar huis gegaan ;) Wat heb ik genoten zeg, ik ben enorm verwend door Stampin' Up! en ik wil iedereen enorm bedanken voor alles. Volgend jaar wil ik zeker weer naar de Convention in Brussel ... 
..
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek ;)
..
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen, als je nog iets wilt bestellen dan hoor ik het graag van je. Je kan je bestelling doorgeven tot en met vrijdag. Vergeet je noet de leuke Weekly Deals ;)
..
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

4 opmerkingen :

 1. Aan alle mooie dingen komt een eind, maar de herinneringen blijven.
  En trots mag je zeker zijn!!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Janneke,

  Wat ontzettend leuk voor je, deze rising star nominatie. Goed van je, dat je zover gekomen bent.

  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen