zaterdag 1 november 2014

Stampin' Up! - Joy

 ..
Goedemorgen, ik moet wel een beetje lachen hoor, het is 1 november, het zal vandaag zalig najaarsweer worden, ongeveer 18 graden vandaag en ik zit al een paar weken in kerstsfeer. Voor mijn werk bij Intratuin maar ook voor de nieuwe Happy Card Kit voor deze maand. De allerlaatste van dit jaar, en in deze vorm, maar ik ga vanaf januari weer verder met deze kit, alleen dan in een andere vorm, maar daarover later meer ;) 
... 
..
Deze kaart is denk ik mijn favoriet van de Happy Card Kit en daarom laat ik deze kaart als eerste zien. De basis heb ik gemaakt met Smoky Slate cardstock waar ik 10 cm van af heb gesneden, en op 10,5 cm heb gerild. Daarop heb ik Lost Lagoon geplakt. Op het Whisper White heb ik met een van de Decorative Mask uit de Hearts & Stars set en Smoky Slate inkt de sterren geponst. De banners van het All is Calm design papier heb ik gemaakt met de Banner framelits. De ster heb ik gemaakt uit zilverkleurig Glimmer Paper en daarvoor heb ik de Star Framelits gebruikt. Het woord Joy komt uit de Wonderful Wreath Framelits Dies en ik heb daarvoor Pear Pizzazz cardstock gebruikt. Het cardstock wilde er heel moeilijk uit, maar als je er een stuk bakpapier tussen doet gaat het al een stuk beter. (note to self, don't forget that) Het deco draadje komt uit mijn eigen collectie en kan je vinden in de bloemen winkel of tuincentrum bij de deco materialen. De Sequins komen uit de Frosted Sequins van de herfst / winter catalogus. 
...
Zou je nog graag willen komen op de kerst workshop dag van zondag 9 november aanstaande, maar ben jij je helemaalllll vergeten op te geven? Dan kan je dat nog tot en met dinsdag 4 november aanstaande doen! Ik heb leuke projectjes die we gaan maken, en ik zou het leuk vinden als jij er ook bij kan zijn ... Meer informatie vind je hier.
..
Ik wens jullie een heel leuk en zonnig weekend! Bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes over mijn convention postjes ;) Zo leuk om te lezen .. dank jullie wel ♥ 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:
Built for Free Using: My Stampin Blog

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

2 opmerkingen :

  1. Een prachtig kaartje is dit geworden. Nu maar hopen dat de postbode snel komt. :-)
    Fijn weekend.
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er top uit Janneke! Dat wordt vast een geweldige workshopdag.

    BeantwoordenVerwijderen