woensdag 26 november 2014

Stampin' Up! - Merry Christmas

 ..
Goedemiddag, vanmorgen had ik een in de hoofdrol workshop en deze keer stond White Christmas in de picture ;) Een hele leuke set, en het sneeuwpopje is mijn favoriet. Maar deze auto is ook zo cute met de kerstboom erop. Het was super gezellig en wat een lol hebben we gehad, enne kletsen en koffie zetten gaan niet samen :p 
...
..
Deze kaart heb ik al vaker gemaakt en hij blijft leuk! Ik heb een tutorial op Splitcoaststampers gebruikt en je kan hem hier vinden. Daar vind je alle maten in inches maar met de Stampin' Trimmer is dat geen probleem meer, want er staan centimeters en inches op. De basis kaart is in de kleur Soft Sky en ik heb de kleur Lost Lagoon gebruikt. Het design papier komt uit de All is Calm serie. Ik hou van deze kleuren ;)  De auto heb ik gestempeld met Early Espresso en heb ik gekleurd met de Stampin' Markers. En ik heb de circkle pons gebruikt om het rondje uit te ponsen en ik heb de scallop pons gebruikt voor de Smoky Slate cardstock. De tekst heb ik gestempeld in Lost Lagoon en komt uit de Good Greeting set, en ik heb de strook anderhalve centimeter breed gesneden en de banner pons om een fishtail te maken. 
.. 
..
Je kan in de voorste pocket geld stoppen of een cadeau kaart zoals ik heb gedaan en je kan hem maken voor elk thema die je wilt. In de achterste pocket heb ik een label gemaakt in de kleur Lost Lagoon met daarop een sukje All is Calm design papier. Ik heb de Decoratieve Label pons gebruikt om de label in Soft Sky te maken, daarop heb ik zilver kleurig borduurgaren geplakt. De cirkel heb ik geponst uit Lost Lagoon cardstock. De tekst heb ik gestempeld met Lost Lagoon en uit geponst met de Word Window Pons. Het lint heb ik vast geniet met de handheld stapler van Stampin' Up! 
...
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen, als je nog iets nodig bent dan hoor ik het graag van je. Geef je bestelling voor vrijdag 18 uur door en ik ga het voor je meebestellen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een bestelling te plaatsen .. Enne deze leuke weekly deals mag je niet missen! Ze zijn weer helemaal leuk ;) 
... 
..
Een hele leuke dag nog en bedankt voor je bezoekje en leuke berichtjes. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

3 opmerkingen :

 1. Wat een leuk patroon, het geheel is trouwens helemaal erg leuk!
  Ik ga die tutorial eens bekijken.

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOh die is echt vet-leuk!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Janneke, idd het was heel gezellig ennehh ..... lekker bakkie koffie kun je zetten:)
  tot vanavond in Wolvega.

  BeantwoordenVerwijderen