vrijdag 7 november 2014

Stampin' Up! - A Merry little wish ...

 ..
Goedenavond, wat later als gepland maar beter laat als nooit toch :p Deze kaart had ik gemaakt voor de workshop die Carmen en ik afgelopen woensdag hebben gegeven op de Krea Doe in Utrecht. Het was reuze gezellig, lekker druk en de dag vloog voorbij ... 
... 
..
Het was veel later als gepland dat ik aan kwam, werkelijk wat een drama zeg mist, file, afsluitingen en niet precies weten waar je moet parkeren, maar gelukkig was ik er voordat de beurs openging. Note to self volgend jaar met de trein ... Anyway het was een top dag, de hele dag lekker druk en constant mensen bij de tafel, heerlijk gewoon! Kennis gemaakt met hele lieve mensen, dames die regelmatig bij mij bestellen en weer mijn dinnetes gezien, zo leuk! 
..
De basis van mijn kaart is een notecard en daarop heb ik een fishtail geknipt van Trim the Tree design papier van 3 cm breed. De rode strook is 1,5 cm breed en past dan precies in de Banner Punch. Daarop een cirkel uit de twee en een halve inche pons en daarop een strrokje Whisper White van 1,5 cm met een tekst uit de Festival of Trees set in de kleur Cherry Cobbler gestempeld. De kerstboom heb ik gestempeld met Garden Green en uit geponst met de Tree Punch. Onder de tekst heb ik een goud kleurig stukje borduurgaren van Guttermann geplakt en de Sequins komen van de Gold Sequin Trim Ribbon. Natuurlijk hoort een envelopje bij ;) 
... 
Na heel veel workshops en opgeruimd te hebben zijn we weer huiswaarts gekeerd en hihi dat ging ook niet zonder slag of stoot. Want ik reed verkeerd, ik vind dat zo lastig in het donker in een onbekende stad. Laten we zeggen dat ik een touristische route heb gehad voor ik eindelijk op de snelwre naar huis was ... Jippie dat ging goed, al twijfelde ik toch weer even bij afslag Amsterdam ;) Sttt niet vertellen hoor :p 
.. 
 ..
Ik wens jullie allemaal een super leuk weekend. Zondag heb ik een workshopdag in Heerenveen en ik heb er zin aan ;) Ik zie jullie daar meiden, en we maken er weer een top dag van! Volgende week zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen, mocht je ook mee willen bestellen dan hoor ik het graag van je ;) 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

4 opmerkingen :