zondag 7 december 2014

Stampin' Up! - Christmas card for Addie

 ..
Deze kaart heb ik zaterdag middag gemaakt nadat ik het verhaal van Addie had gelezen. Abbie is 6 jaar en ongeneeselijk ziek, en waarschijnlijk zal dat haar laatste kerst zijn. Haar wens is om voor haar en haar zussen eigen gemaakte kerst kaarten te ontvangen en Stampin' Up! heeft haar verhaal gedeeld, en vraagt of wij meedoen met deze wens. Natuurlijk! Op Addie haar facebook kan je al zien dat zij en haar zussen als enorm veel kaarten heeft gekregen. Doe jij ook mee? Klik op deze link en je ziet haar verhaal en het adres waar je kaartje naar toe mag ... 
..
..
De kaart is gemaakt met de nieuwe challenge van CAS on Sunday en deze week hebben we een sketch voor jullie. Hoe die eruit ziet kan je zien op het CAS on Sunday blog, en deze keer hebben we een leuke sponsor en je kan een cadeaubon winnen! De andere dames van het team hebben super mooie kaartjes gemaakt en die kan je daar ook vinden. 
..
De basis kaart is gemaakt in Whisper White en daarop dezelfde kleur alleen dan een centimeter kleiner. het label heb ik gemaakt met de Scallop Tag Topper Punch en daarvoor heb ik Cherry Cobbler cardstock gebruikt. Het Organza Ribbon heb ik vast gebonden met Linnen Treed. Het design papier heb ik gesneden in anderhalve centimeter breed en ik heb de Banner pons gebruikt voor het maken van de fishtail. Het rondje is geponst met de 2" cirkel pons en het papier komt uit de Trim de Tree collectie. De kerstboom is gestempeld met Garden Green inkt en Cherry Cobbler, en komt uit de Festival of Trees set. De boom is uitgeponst met de Tree pons. Twee Candy Dots in de kleur Cherry Cobbler maken het wat minder stijf. Ik mis nog een tekst maar daar moet ik nog even over nadenken ;) 
..
Aanstaande zaterdag doe ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! en als jij nog iets wilt meebestellen dan hoor ik dat graag. Als je nog kerst cadeautjes zoekt dan is dit de laatste datum om te bestellen, want dan is alles (mits op voorraad) op tijd binnen voor kerst. Weet je niet wat je moet kiezen voor je vriendin, vrouw, nicht, oma of iemand anders dan kan je ook een cadeaubon bij mij bestellen ... mail me voor de mogelijkheden. 
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke zondag en enjoy! 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

5 opmerkingen :

 1. Wow prachtig kaartje en wat een verhaal erachter. Van mij gaat er bij ook zeker een kaartje heen!
  Liefs Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart weer, Janneke. En wat een verhaal, triest! Fijne zondag, Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi kaartje is dit, dat komt goed terecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So pretty and festive, Janneke! Love!

  BeantwoordenVerwijderen