woensdag 10 december 2014

Stampin' Up! - Merry Christmas

 ..
Goedemorgen, een van de laatste kerstkaartjes die ik heb gemaakt, ik ben wel toe aan iets anders. lekkere vrolijke kleurtjes, bloemen, vlinders enz ... vandaag ga ik aan de slag met het maken van cadeautjes voor de kerstmarkt aanstaande zaterdag in Nij beets. Kom je ook langs? maar dan ga ik aan de slag met mijn nieuwe Stampin' Up! spullen ;) 
..
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Lost Lagoon met daarop een stuk Smoky Slate en Whisper White. De strookjes heb ik vast geniet met de Handheld Stapler. Net als het lintje, daaronder heb ik een sterretje geplakt die ik heb geponst met de Itty Bitty Accents Punch Pack. De grote sterren zijn gestanst met de Star Framelits en ik heb het design papier All is Calm en uit Glimmer papier gebrukt. het rondje is gemaakt van Soft Sky en ik heb het geembosd met de Lucky Stars framelits. De kerstbomen zijn gestempeld met Lost Lagoon en Smoky Slate en komen uit de Festival if Trees set. Ze zijn uitgeponst met de Tree Pons. Het decoratie draadje komt uit mijn eigen collectie. Wat rhinestones hier en daar om het kaartje af te maken ;) 
..
Aanstaande zaterdag doe ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! en als jij nog iets wilt meebestellen dan hoor ik dat graag. Als je nog kerst cadeautjes zoekt dan is dit de laatste datum om te bestellen, want dan is alles (mits op voorraad) op tijd binnen voor kerst. Weet je niet wat je moet kiezen voor je vriendin, vrouw, nicht, oma of iemand anders dan kan je ook een cadeaubon bij mij bestellen ... mail me voor de mogelijkheden. 
..
Een hele leuke dag, bedankt voor jullie bezoekjes en leuke berichtjes ..
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

2 opmerkingen :