donderdag 1 januari 2015

Stampin' Up! - It's a Girl

 ..
Goedemiddag allemaal, allereerst wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen, en ik wens voor iedereen geluk en gezondheid toe. Iedereen ontzettend bedankt voor alle verjaardags wensen, het is zo gaaf om alles te lezen op de kaartjes, facebook, whatt's app en mail! De winnaar van de PL Point & Click vind je onderin dit bericht. Het kaartje heb ik gemaakt op verzoek van mijn pa, die had een baby kaartje nodig, en dit is het geworden ...
...
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Smoky Slate met daarop een stuk Pink Pirouette cardstock. Ik heb het stuk Whisper White cardstock geembosd met de Lucky Stars Embossing folder en toen op het Pink Pirouette stuk geplakt. De kinderwagen komt uit de Something for Baby stempelset en heb ik gestempeld met Smoky Slate. Daarna heb ik heb uitgestanst met de Baby's First Framelits Dies en met Dimensionals op de kaart geplakt. De tekst komt uit de A Dozen Thoughts en heb ik gestempels met Pink Pirouette op een stukje Whisper White van anderhalve centimenter breed. Ik heb de Banner Punch gebruikt om de fishtail te maken. De knoop kimt uit de Subtles Designer Buttons en ik heb Linen Tread erdoor heen gebonden. Een paar Rhinestones hier en daar voor de bling, a girl needs bling ;) 
..
Op facebook en op mijn blog kon je kans maken op de leuke Point & Click stempelset als je een feestelijk berichtje achterliet op een van beide berichten. Ik heb enorm leuke berichtjes gelezen maar het gedichtje van Sijke sprong er wel uit, en zij is dan ook de winnaar van mijn set. Dit is haar gedichtje .. 
..
Een fantastische start in JANUARI 
Liefde met FEBRUARI en vrede in MAART
Geen zorgen in APRIL
Plezier iin MEI
Genieten van JUNI tot NOVEMBER
Dankbaarheid in DECEMBER voor een ongelooflijk jaar
..
Wil je mij een berichtje schrijven, dan komt de set jou kant op! Gefeliciteerd en veel plezier met de stempelset, maar dat komt vast wel goed ;) 
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag, lekker relaxen en bedankt voor jullie berichtjes .. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

2 opmerkingen :

  1. Jij ook een heel goed 2015!
    Je kaartje is prachtig, daar kan je pa mee voor de dag komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig nieuwjaar! Wat een prachtig babykaartje :)

    BeantwoordenVerwijderen