maandag 23 februari 2015

Stampin' Up! - A Little Kindness

 ..
Goedemorgen, alweer maandag .. afgelopen weekend heb ik een team meeting gehad, en het was super gezellig. We hadden deze dag bij Ingen thuis, lekker centraal en meer ruimte als bij mij thuis. Dank je wel voor het 'lenen' van je huis Ingen, je bent een topper. We hebben ook een swap gedaan  maar niet zoals gewoonlijk. Niet heel veel dezelfde kaartjes maken en ruilen ....
,,,
..
Voor deze swap moest iedereen een kaart / projectje maken en alle benodigde materialen in een envelop doen. Deze envelop mochten ze bij mij inleveren en later op de dag heb ik deze enveloppen uitgedeeld. Deze manier had ik ooks eens bij een meeting van Carmen gedaan, en ik vond het een super leuk idee. Dit is de kaart die ik had gemaakt, en deze materialen had ik ook in een envelop gedaan. Ik heb de kaart al gezien die Ingen heeft gemaakt en je kan hem vast terug vinden op haar blog. 
..
De basis kaart is gemaakt van Whisper White met daarop een stuk Pear Pizzazz met daarop de zon uit de mooie Kind Eclectic set gestempeld met dezelfde kleur als het cardstock. De zijkanten heb ik 'bewerkt' met de Stampin' Distress Tool. Daarop heb ik een strook White Vellum geplakt en er een stuk Baker's Twine in de kleur Crushed Curry om heen geknoopt. De Crushed Curry cirkel heb ik geponst met de twee inch circle pons en ik heb daarop de blaadjes geplakt. Deze heb ik gestempeld met Pear Pizzazz en uitgeknipt. De vlinders heb ik gestempeld met Crushed Curry en Melon Mambo en uitgeponst met de Elegant Butterfly en Bitty Butterfly Punch. De tekst komt uit dezelfde set en heb ik gestempeld met Melon Mambo. Daarna heb ik hem uitgestanst met de label uit de Mini Treatbag Thinlits set. Ik heb hem ook in Melon Mambo gestanst, door de midden geknipt en achter de tekst geplakt. De parels maken de kaart af ;) 
..
Wat voor pakketje ik heb gekregen en wat ik ervan heb gemaakt zal ik later laten zien. Ik wens jullie een super leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

4 opmerkingen :

 1. Supermooi Janneke, en een superleuke dag zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het ontzettend leuk om deze swap te doen Janneke. Ik vind jouw kaartje erg leuk . Ik zal de mijne inderdaad van de week op mijn blog zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt jou kleurtjes ook ... ik zal je kaartje linken als hij erop staat.

   Verwijderen