zondag 15 februari 2015

Stampin´ Up! - Surprise

 ..
Goedemorgen, hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer gisteren, heerlijk gewoon. Ik heb heerlijk gewandeld en ik heb wat creaties gemaakt, die je later deze week zult vinden op mijn blog. Deze Treat Bag heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge bij Cas on Sunday is Chevron. Op het blog kan je prachtige creaties van de andere dames vinden. Ik ben zeer beniuwd wat voor leuks jullie gaan maken, en ik hoop weer veel inspiratie op te doen.
..
,,
De basis is gemaakt van Crumb Cake cardstock en ik heb de prachtige Mini Treat Bag Thinlits gebruikt om een zakje te maken. Aan de binnen kant vind je een kaart in de kleuren Marina Mist en Whisper White. Ik heb er een stuk Natural Chevron Ribbon aan vast geniet met de handheld stapler. Aan de voorkant een stuk Early Espresso die ik aan een kant heb geponst met de Chevron Punch. Ik heb een stookje backgrounds designer series paper stacks gesneden en erop geplakt. Het Linen Treat heb ik vast geknoopt en aan de achterkant vast geplakt met sticky strip. Ik heb drie rondjes geponst met de 1¼" Circle Punch en op elkaar geplakt. Ik heb Early Espresso, Marina Mist en Crumb Cake daarvoor gebruikt. De stempel heb ik uit de Amazing Birthday set en gestempeld met Marina Mist. De candy dots mogen niet missen op deze cadeau envelop. 
... 
Op zondag 22 maart ga ik een gezellige knutsel dag geven in Heerenveen. Heb je ook zin om te komen, dan kan jij je opgeven tot en met 28 februari en meer informatie vind je hier. ik zou het leuk vinden als je ook komt, er is genoeg plek en ik beloof je, het wordt een top dag ;) Mijn volgende bestelling plaats ik aanstaande zaterdag 21 februari, wil je ook iets meebestellen dan hoor ik graag van je. Je kan je bestelling doorgeven tot en met vrijdag zes uur ´s avonds. 
.. 
Ik wens jullie allemaal een hele leuke zondag, bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

4 opmerkingen :

  1. Een bjoetie, Janneke. Leuke kleuren heb je gebruikt. Liefs, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een bjoetie, Janneke. Leuke kleuren heb je gebruikt. Liefs, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beetje later dan anders, maar niet vergeten hoor! Zo gaaf, jouw zakje, mooie kleuren en de chevrons komen prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen