woensdag 18 februari 2015

Stampin' Up! - Thanks so very much

 ..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik afgelopen week op pinterest tegen kwam en ik moest hem gewoon ook maken. Wendi heeft andere kleuren gebruikt en haar kaart is prachtig, vind je niet? En is het zo'n leuk effect ..
,,
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Crisp Cantaloupe met daarop een stuk Baked Brown Sugar. Ik heb met de sponse daubers de kleuren Crisp Cantaloupe, Baked Brown Sugar en Pistachio Pudding op de Polka Dot Textured Impressions Embossing  Folder gesponst en daarna met de Stampin' Spritzer natgespoten. Daarna heb ik het watercolor papier erop gelegd en erop gedrukt. Daarna voorzichtig eraf gehaald en laten drogen. Om het te versnellen heb ik de heattool gebruikt. Ik heb met de Chalk Talk Framelits de Pistachio Pudding labels gestanst, de Baked Brown Sugar is gestanst met een Starbust Framelits en de tekst heb ik uigestanst met een stans uit de Mini Treat Bag Thinlits. De tekst heb ik gestempeld met Baked Brown Sugar en komt uit de gratis Sale A Brations set Simply Wonderful. Deze set kan je krijgen als je een bestelling doet van zestig euro. Hij staat op bladzijde zestien van de sab folder. 
.. 
Aanstaande zaterdag ga ik een bestelling plaatsen en als jij ook iets mee wilt bestellen dan kan jij je bestelling doorgeven tot en met vrijdag achtien uur. Natuurlijk kan je ten alle tijden een bestelling plaatsen ;) Vergeet je niet dat het nog Sale a Brations is en je bij elke zestig euro aan Stampin' Up! producten een gratis artikel mag kiezen uit de SAB folder. Je vind deze folder aan de rechterkant van mijn blog. 
..
Ik wens jullie een leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;) Ik ga zo aan de wandel en daarna lekker aan de knutsel. Enjoy your day!
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

4 opmerkingen :

 1. Ooh wat een gaaf kaartje Janneke!! Ik vind de teckniek ook erg leuk!! ik ga m binnenkort ook maar eens uitproberen. Ik had m nog niet eerder gezien.
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Nicolet, je moet het echt proberen, zo leuk om te doen ..

   Verwijderen
 2. Ik kan me voorstellen dat je 'm wou namaken. Wendi haar kaart is prachtig en de kleurtjes springen er vanaf, maar jouw zachte kaart moet daar zeker niet voor onderdoen! Leuk die techniek met die cirkels! Lijkt wel net waterverf zo.
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen