zondag 15 maart 2015

Stampin' Up! - Happy Birthday

 ..
Goedemorgen, wow wat een leuke reacties heb ik gekregen op mijn bloghop kaartje van gisteren, echt enorm leuk om ze allemaal te lezen ;) dank jullie wel ... Vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor een jarige, en daarvoor heb ik de sketch gebruikt van de nieuwe uitdaging van CAS on Sunday!
..
..
De basis kaart is gemaakt van een halve a4 vier die ik door de midden heb gesneden op tien en een halve centimeter. Daarop een strook in de kleur Bermuda Bay en die heb ik geembost met de Large Polka Dots Embossing Folder. Daarop een cirkel van twee en halve inch in de kleur Soft Suede en daarop een cirkel van twee inch in de kleur Baked Brown Sugar. Het decoratie draadje komt uit eigen collectie en de sequins komen uit de In Color Sequin Assortment en ik heb ze opgeplakt door de Transfer Adhesive Sheets te gebruiken (echt onmisbaar bij kleine frutseltjes om op te plakken) De bloem komt uit de Bloom with Hope set en die heb ik met versamark inkt op watercolored paper gestempeld 9eerst de Embossing buddy over het papier heen wrijven, zo krijg je alleen poeder waar er inkt zit) en daarna met zwart embossing poeder bestrooid en na verhitting met de heattool verschijnt er dan een prachtige zwarte bloem. Ik heb hem ingekleurd met Crisp Cantaloupe inkt en een Blender pen. De tekst komt uit dezelfde set en heb ik met behulp van de stamp-a-ma-jig gestempeld in de kleur Bermuda Bay.
...
Maart is de laatste maand van de Sale A Brations en met de leuke aanvulling van vier nieuwe items is het nog leuker geworden. Je kan de sab folder vinden aan de rechterkant van mijn blog, en de nieuw aanvulling vind je als je op de link klikt. Je mag bij elke €60 een gratis item uitzoeken. Ik doe mijn volgende verzamelbestellingen op 21 en 31 maart maar natuurlijk is het mogelijk om ten alle tijden een bestelling te plaatsen. Vergeet niet dat je deze items na 31 maart niet meer kunt krijgen. En iedereen die deze maand een bestelling bij mij plaatst maakt kans op deze leuke set ... 
..
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuk zondag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ...
,,
Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen :

  1. Prachtige kaart, ik hou zo van die kleuren. Die combineren zo mooi bij elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ja n een erg mooi kaartje weer, Janneke. Mooie kleuren en combinatie. Liefs, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen