zaterdag 14 maart 2015

Still Sale-A-Brations Blog Hop

..
Leuk dat je komt langs hoppen op een nieuwe Bloghop van de Nederlandse Stampin’Up! demo’s.
 In deze 'Still Sale-A-Brating' Bloghop laten we zien wat de SU-per leuke mogelijkheden zijn met de producten die je bij besteding van iedere € 60 gratis kunt uitkiezen tijdens deze Sale-a-Bration periode (tot en met 31 maart 2015). Ik wens jullie heel veel inspiratie en SU-plezier!
,,
..
Mijn kaartje heb ik gemaakt na een voorbeeld uit de Sale a Brations folder. De kleuren zijn anders, en zo heb je een heel ander kaartje. Ik heb als basis Coastal Cabana gebruikt en daarop een stuk Soft Suede en Whisper White. De sterretjes komen uit de You Brithen My Day set en die heb ik met de Stampin' Marker Smoky Slate gekleurd en daarna afgedrukt op het cardstock. De stippen heb ik op dezelfde manier gedaan maar die komen uit de Parpetual Birthday set. het losse sterretje heb ik ook zo gedaan en uitgeponst met de Itty Bitty Accent Punch Pack. Het vlaggetje aan de linkerkant heb ik gemaakt uit Best Year Ever dsp en met de Banner Punch. het vlaggetje aan de rechterkant heb ik gestempeld met oastal cabana inkt en ook uitgeponst met de Banner Punch. Voor de middelste heb ik een strook Filter Paper gesneden, geknip met de Fringe Scissors en daarna om het stokje heen gedraaid. het draadje is een stukje Baker's Twine in de kleur Crushed Curry. De tekst komt uit de And Many More set en is gestempeld op Whisper White met Crushed Curry. 
 ..
..
Hier zie je een close up van de stokjes, het zijn gewoon prikkertjes die je bij de supermarkt kunt kopen, en ik heb ze met Tombow vast geplakt zodat ze vast blijven zitten. Wil je deze leuke You Brighten My Day stempelset of een van de andere leuke gratis dingen ontvangen, plaats dan een bestelling van €60 en jij mag een gratis cadeau uitzoeken ;) Morgen doe ik een extra bestelling en jij kan je bestelling nog doorgeven tot vanavond achttien uur. Je mag uit alle catallgi bestellen om op de €60 te komen ... 
.. 
Bedankt voor het langskomen en veel plezier tijdens deze bloghop! Voor meer inspiratie klik je op de volgende button, en dan door bij de andere Nederlandse demonstratrices om te bekijken wat voor moois zij hebben gemaakt! Graag nodigen we je uit om met gebruik van de onderstaande buttons gezellig door te hoppen. 
..
   
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

Built for Free Using: My Stampin Blog