zaterdag 7 maart 2015

Stampin' Up! - Sale a Brations Bloghop ...

 ..
Goedemorgen, welkom bij de bloghop ... dit is de laatste maand van de Sale a Brations en alle sab producten kan je alleen nog deze maand gratis krijgen want daarna zijn ze niet meer verkrijgbaar. Je kunt verschillende leuke producten krijgen bij elke €60 als je een bestelling plaatst. Een bloghop is leuk om zo meer ideeen te krijgen en ik dacht ik ga een organiseren met de dames uit mijn team om deze super leuke actie nog even onder de aandacht te brengen. We hebben verschillende leuke creaties gemaakt en we hopen jullie zo leuke ideeen te brengen ;) 
,, 
..
De basiskaart is gemaakt in de kleur Calypso Coral. Ik heb daar voor een a4 vel van boven naar beneden gesneden op tien en halve centimeter. Ik heb een stuk Sahara Sand op het Whisper White geplakt, daarop heb ik design papier uit de Best Year Ever geplakt en Thick Baker's Twine erom heen gestrikt. De randjes van het dsp heb ik geinkt met Soft Suede en een dauber. Met de 2" circle pons heb ik rondjes geponst uit Soft Suede, Coastal Cabana en Blushing Bride. De tekst komt uit de Big Day stemeplset en ik heb Calypso Coral inkt gebruikt. Ik heb het uitgesneden en op Coastal Cabana geplakt en met een klein randje uitgesneden. De candy dots komen uit de neutral collectie en ik heb Soft Suede gebruikt. 
.. 
Het volgende blog waar je naartoe mag hoppen is het blog van Annemarie . Druk op deze knop, en je komt er vanzelf, heel veel hop plezier en een super leuk weekend! Het wordt mooi weer dus lekker genieten! 
..

,,
Hier vind je de complete lijst ... 
..
Janneke daar ben je .. 
.. 
Built for Free Using: My Stampin Blog

6 opmerkingen :

 1. Erg leuke kaart Janneke! Deze Big Day set is denk ik toch mijn favoriet. Hoewel het moeilijk kiezen is uit al die leuke gratis cadeautjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf kaartje! Dat SAB papier is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is 't ie leuk! Supergave kleurtjes :))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk een bloghop, kreeg net je blogupdate binnen en met een kopje koffie bij de hand ga ik even hoppen.
  Mooie kaart Janneke en die kleurencombinatie doet het erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen