donderdag 5 maart 2015

Stampin' Up! - Hello & Painted Petals workshop

 ..
Goedemorgen, vandaag een lekker vrolijk kaartje wat ik heb gemaakt voor de Painted Petals workshop van woensdag 18 maart bij mij thuis ...
ik heb drie kaarten voor deze workshop gemaakt en dit is er een van ;) 
..
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Strawberry Slush met daarop een stuk Pear Pizzazz met een geponst randje (deze pons is retired, dus niet meer te koop) en daarop een stuk Whisper White wat ik heb geembosd met de Large Polka Dots Embossing Folder. Ik heb met de Onate Tag Topper pons twee labels gemaakt en op de bovenste heb ik de bloemen uit de Painted Petals set gestempeld met Strawberry Slush en Pear Pizzazz en daarna heb ik de labels op elkaar geplakt. Het Cotton Ribbon heb ik vast gebonden met de Painted Blooms Cotton Twine collectie. het woord heb ik gestanst met de Hello You Thinlits Dies en hier en daar war Rhinestones. Het decoratie draadje komt uit mijn eigen collectie.
..
De workshop is met de prachtige Painted Petals stempelset uit de Spring / Summer catalogus. De prijs is €15 om deze workshop bij te wonen en het maken van drie kaarten of €35 als je de set die we gaan gebruiken erbij wilt ontvangen.  Als je liever alternatieve Stampin' Up! producten wilt bestellen omdat je deze set al hebt dan mag dat ook. Je mag dan voor een waarde van €25 aan producten uitzoeken en die krijg je dan op de dag van de workshop. Deze moeten dan bij opgave aan mij door worden gegeven. De workshop is inclusief koffie/thee met wat lekkers. De workshop is van half 10 tot ongeveer half 1. Opgave en de betaling kan tot vrijdag 6 maart en je kan je opgeven via de mail.
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag, en ontzettend bedankt voor de leuke berichtjes en je bezoek. 
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

6 opmerkingen :