zondag 1 maart 2015

Stampin' Up! - Sweet 16

..
Goedemorgen, een kaartje wat ik heb gemaakt voor de nieuwe challenge van CAS on Sunday! Deze week is het thema 'Girl Power' en je moet een kaart maken voor een jonge dame. En dit kaartje heb ik gemaakt, voor een toffe jonge dame die zestien jaar wordt. Sweet 16 ..
..
..
De basis is gemaakt van Melon Mambo en daarop een stuk Whipser White wat ik heb gestempeld met de Six Sided Sampler set en Malon Mambo inkt. Ik heb de Stamp-a-ma-jig gebruikt om ze netjes bij elkaar te kunnen stempelen. Daarop een stukje Tempting Turqoise wat ik heb geembosd met de Perfect Polka Dots Embossing folder. Het strookje met de hartjes komt ut de Mini Treat bag thinlits set en ik het Whipser White cardstock gebruikt. Het hart heb ik geponst uit Melon Mambo met de Sweetheart punch en het kleine hartje heb ik geponst met het hartje uit de Itty Bitty Accents Punch pack uit Basic Black cardstock. Het woord komt uit de Cycle Celebration set, ik heb woorden afgeplakt met tape, geinkt met memento inkt, tape eraf gehaald en gestempeld op mijn hart. De cijfers heb ik gestanst met de Perfect Print Numbers Bigz en ook uit Basic Black. Wat bling erop doet het altijd goed voor de jonge dames ;)
...
Vandaag is de laatste dag dat jij je kan opgeven voor de workshop van aanstaande woensdag, ik heb nog een paar plekjes over en we gaan een kaart en een cadeau maken in het thema bloemen. De kaart kon je al zien in dit bericht en het cadeau is een doos met label met bloemen en dan de bloemen ingekleurd met het Stampin' Up! inkt ...
..
Een hele leuke dag allemaal, ik ga lekker omrommelen, freubelen, wandelen en bankhangen.
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen :