zondag 13 oktober 2013

Thinking of You ...


Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de nieuwe challenge van CAS on Sunday en deze keer is het thema Get Well Soon ... maak een kaartje voor iemand die ziek is. En je kan een heel leuk samen gesteld pakket winnen van de sponsor van deze week.
...
Ik heb deze kaart gemaakt van de spullen van de Creative Tour van Stampin' Up! De basis is van Crumb Cake cardstock gemaakt en toen ik het Designer Washi tape zag was ik verkocht .. het is zo leuk om te gebruiken op je kaart en je hebt snel een kaart klaar met een heel leuk effect! Deze tape komt uit de collectie Gingham Garden Designer Washi Tape en in een collectie vind je drie rolletjes tape van 4,6 meter in drie verschillende breedtes. Daarop heb ik een strook Whisper White geplakt die ik aan kant met de Small Scallop Cutting Blade heb gesneden. Dit is een hele leuke aanvulling op je Stampin' Trimmer. Je kan de Stampin' Trimmer Rotary Addition los kopen en daarbij kan je verschillende Cutting Blades kopen. Het tekstje komt uit de Wetlands stempel set en heb ik in Strawberry Slush gestempeld. Ik wilde get well soon gebruiken uit de Teeny Tiny sentiment set, maar ik pakte hem, moest even iets anders doen, en foetsie was mijn stempeltje ... ik heb gezocht maar nergens te vinden, ik ben nog steeds zoekende :( De vlinder heb ik uitgeponst met de Elegant Butterfly Punch en ook in dezelfde kleur als de tekst. Daarop heb ik wat Pearl Basic jewels geplakt.

...Aanstaande woensdag doe ik een bestelling en mocht je nog iets mee willen bestellen, geef dan uiterlijk morgen je bestelling door. Vergeet je niet de leuke Nederlandse teksten? En de actie Join Stampin' Up! voor €25 is nog steeds geldig, maar duurt maar tot 21 oktober! Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag van je ;) 

...
Ik wens je een hele leuke zondag, enjoy. Het is heerlijk knutsel weer maar ik ga niks doen ;) Vanmiddag heb ik weer macro fotografie cursus en ik heb er zin in. Gisteren heb ik een heerlijke dag gehad bij Wilma en heb zo genoten van de dames die aan de knutsel waren. het was een dag met een gouden randje! Dank jullie wel  voor de hele leuke dag *mwah
....
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

5 opmerkingen :

 1. Hoi hoi wat een leuke Cas kaart
  Een fijne zondag en veel plezier op de foto cursus
  Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaartje, Janneke.
  Nogmaals dank voor de gezellige dag.
  Ik heb genoten!
  Groetjes, Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een heel mooi kaartje, Janneke.

  BeantwoordenVerwijderen