vrijdag 28 februari 2014

Gift Box workshop


Goedemiddag allemaal, vandaag niet een kaart maar een leuke Tag a Bag Gift Box. Stampin' Up! heeft verschillende verpakkingsmogelijkheden heeft om kleine cadeautjes leuk in te pakken en vandaag heb ik deze voor jullie. 

...
Deze kant en klare verpakking hoef je alleen nog maar in elkaar te zetten, je doet je cadeautje erin, ik heb nu waxine lichten gebruikt maar wat dacht je van bv een rommertje als er een baby is geboren of kleine flesjes douche schuim, loition ed? Ik heb van Real Red cardstock een strook gesneden en geponst met de Scallop Trim Border. Ik heb uit Coastal Cabana cardstock een fishtail uitgestanst met de Banner Framelits dies. Geembosd met de Decorative Dots embossing folder. Daarop een label uit de Chalk Talk framelits. De bloemen heb ik gemaakt met de Spiral Flower Orginal Dies en inelkaar gedraaid en vast gezet met mijn lijmpistool (super handig want anders plakt het niet goed) De blaadjes komen van de Little Leaves Sizzlets en de vlinders van de Beautiful Wings Embosslits dies. Een zilverkleurig borduur garen en wat bling en klaar is je cadeau. 
..
Wil je graag deze Tag a Bag gift box met inhoud maken? Op woensdag 12 maart van 10 - 12.30 uur geef ik deze workshop bij mij thuis. Inclusief alle materialen, koffie/thee met iets lekkers. Kosten voor deze workshop is €7,50 en bestel je tijdens deze ochtend voor €25 of meer dan is de workshop gratis! Geef je op via de mail. Opgeven kan tot en met maandag 10 maart. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord. Het is ook mogelijk deze workshop op een ander dagdeel of bij jou thuis te geven mail of bel mij voor de mogelijkheden.
..
Ik wens jullie een heel leuk weekend. Ik ga maandag weer werken dus ik ga er ook van genieten ...
..
Dit heb ik voor mijn gift box gebruikt:  photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

1 opmerking :