woensdag 4 juni 2014

Hey There!


Goedemorgen. Vandaag geen kerstkaart van mij zoals je gewent ben want vorige week was de allerlaatste challenge van CCWS en tja het is wel wat vreemd hoor eerlijk gezegd. Vandaag heb ik een kaart voor jullie die ik heb gemaakt van de leuke Retro Fresch dsp.


Deze kaart valt bij iedereen op de mat die lid is van mijn Happy Card kit en van mijn Stampin' club. De card kit is onderweg naar de meiden, maar de club meiden moeten nog even wachten (sorry girls) want het is rete druk bij SU met de bestellingen en duurt het langer dan anders ;) 

De kaart is 10,5 x 14,8 cm in Whisper White. Het strookje is gemaakt in Coastal Cabana met daarop een stuk Retro Fresh dsp, waarvan ik kantjes hebt gesponst met Crumb Cake. De blokjes zijn gemaakt met de Word Bubble Framelits en ik heb de kleuren Baked Brown Sugar en So Saffron gebruikt. Het rondje is geponst met de circle punch en is in Tanerine Tango. De tekst komt uit de Just Saying set en heb ik gestempeld met Coastal Cabana op Neutral White cardstock. Het draadje is decodraad wat ik heb gekocht bij Intratuin, een rhinestone erbij geplakt en aan de binnenkant heb ik voor iedereen een berichtje geschreven ;)

Van de Happy Card kit van deze maand heb ik nog twee losse kits over, en deze zijn nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt! Meer informatie over deze kit vind je hier en zijn er nog vragen dan hoor ik het graag.

Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en geniet ervan ... photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

4 opmerkingen :