zondag 1 juni 2014

Workshop 'Tag Topper Punch'

..
Goedemorgen, wat een gezellige dag heb ik gisteren gehad op de Stampin' Up! meeting in Almere! Heerlijk bij gekletst, veel informatie en tips gekregen en zelfs twee kaartjes gemaakt. Dank jullie wel voor de gezelligheid ;) Vandaag heb ik een doosje voor jullie wat ik heb gemaakt met de Scallop Tag Topper Punch. Op woensdag 11 juni geef ik van 10 uur tot ongeveer half 1 geef ik een workshop met deze leuke ponsen en we gaan ondere andere dit doosje maken. Meer informatie kan je vinden onder het tabje workshops.
...
..
De basis is gemaakt van Real Red en Coastal Cobana en het dsp komt uit het leuke paper pad blokje Fresh Prints. Het doosje sluit met Thick Baker's Twine in de kleur Coastal Cabana. Er zit een wikkel omheen die ik heb gemaakt met White Vellum en met dit vellum heb ik ook een vlinder geponst met de Bitty Butterfly Punch. De grote vlinder is gemaakt met de Elegant Butterfly Punch en is in de kleur Coastal Cabana gemaakt. De prachtige stempels uit de Chalk Talk set heb ik gebruikt op mijn doosje en ik heb een gestempeld met de Crumb Cake inkt en de andere in real red. Beide heb ik uit gestanst met de Chalk Talk Framelits. Linnen treath en bling maken het doosje helemaal af ;) 
..
Wil je ook mee workshoppen, geef je dan op via de mail of via de telefoon, ik heb nog wat plekjes over. Je kan je opgeven tot en met 7 juni maar wacht niet te lang want vol is vol. 
..
Ik wens jullie een hele gezellige zondag!  
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn doosje:

6 opmerkingen :