woensdag 6 augustus 2014

Stampin' Up! - Gefeliciteerd

..
Goedemorgen vandaag een bonbon doosje ... er past precies zo'n lekker Ferrero Rocher in ;) Het design papier komt uit de Sweet Taffy collectie en deze serie is heerlijk fel gekleurd, lekker vrolijk! Ik heb het doosje dicht gemaakt met Strawberry Slush Thick Baker's Twine. Het Melon Mambo cardstock heb ik uitgeponst met de 1 1/4 circle pons en daarop in Tempting Turquoise cardstock een Modern Label. Het tekstje komt uit de Sentimenten set en is gestempeld met Melon Mambo en uitgeponst met de Word Window Pons. Het decoratie draad komt uit mijn eigen collectie (gekocht bij Intratuin voor de liefhebbers) en ik heb het vlindertje uit White Vellum geponst met de bitty Butterfly Pons. De Basic Pearls Jewel Accents heb ik erop geplakt om het af te maken. 
...
Dit doosje heb ik gemaakt als voorbeeld van mijn Happy Card Kit. Elke maand vind je een goed gevulde kit op je deurmat met voldoende materialen om tenminste 5 kaarten en / of projectjes te maken. Wil je meer weten over deze kit dan kan je dat hier lezen. 
...
Ik wens jullie een leuke dag en bedankt voor jullie berichtjes en bezoek aan mijn blog.
...
Dit heb ik gebruikt voor mijn doosje:


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

3 opmerkingen :

  1. Hey Janneke, ik dacht gelijk, wat een gaaf doosje...staat er dat ie in de Happy Card kit zit.. Hoe gaaf is dat, ik ga er dan gelijk mee aan de slag ;-)
    Ben benieuwd wanneer de kit op de mat valt. Kijk er weer helemaal naar uit!!
    Liefs Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Errug leuke verpakking voor die yummie Ferrero's Janneke.

    BeantwoordenVerwijderen