zaterdag 6 september 2014

Stampin' Up! - Way to Go!

 ..
Goedemorgen, leuk dat je op mijn blog komt kijken ;) Vandaag ben ik met Sylvia naar Leidschendam want we hebben een team meeting, ik ben zeer benieuwd wat deze dag ons zal brengen ;) Ik vind het altijd reuze gezellig en als het kan dan ben ik er zeker bij, ik wil gewoon niks missen :p lol ... 
...
..
Deze kaart heb ik gemaakt voor de Happy Card kit van deze maand met in het achterhoofd de promotie van Xandra naar Silver2 ;) Ik vind het zo gaaf om straks naast haar te mogen zitten bij de Silver2 receptie op de Stampin' Up! convention in Brussel. Natuurlijk zijn er heel veel dames die we daar gaan zien, maar dit hadden we beide niet durfen dromen ;) 
...
 De basis kaart is gemaakt in de kleur Hello Honey met daarop een stuk Whisper White. Ik heb met de  Early Espresso Stampin' Marker voorzichtig de Honeycumb Embossing Folder gekleurd en op het cardstock gedrukt. Daarop een strook Crisp Cantaloupe en daarop weer een strook Whisper White. De tekst komt uit de Bravo set en heb ik gestempeld met Crisp Cantaloupe. Ik gebruik mijn Stampin' Pierce mat om mooie afdrukken te krijgen met de Photopolymer sets ;)  Op een restje Whisper White heb ik de stempel nog eens gestempeld met Hello Honey en ik heb de middelste tekst uitgeknipt. De bloemen heb ik gemaakt met de Flower Fair framelits en ik heb het leuke Lullaby design papier gebruikt. Wat bling van de Sequin Gold Trim en mijn kaart was klaar ;) 
...
Ik wens jullie allemaal een heel leuk weekend en enjoy it! 
...
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

3 opmerkingen :

  1. Wat een leuke kaart!
    Ik had nooit gedacht dat papier 'verfrommelen' zo'n leuk effect zou geven!

    groetjes, Evy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk om de dies niet met stempels maar met designpapier te gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen