zondag 18 januari 2015

Stampin' Up! - Happy birthday to you

..
Goedemorgen, eindelijk gaan we weer beginnen met de challenges bij CAS on Sunday, ik heb de uitdagingen gemist ;) De week is het thema 'stencil it' en moet je mask of stencils gebruiken op je clean and simple kaart. De andere dames hebben ook super mooie kaarten gebruikt, je kan ze op het blog vinden. En ben jij de winnaar dan mag je guest designer zijn bij ons in de volgende challenge. 
,,, 
..
Mijn kaart is gemaakt in de kleur Crumb Cake, een favoriete kleur als basis. Ik heb een A4 van boven naar beneden doormidden gesneden en dubbel gevouwen. Een enkele kaart die een centimeter kleiner is heb ik gesponst met de sterren mask uit de set Hearts & Stars Decoratieve Masks. Ik heb daarvoor een dauber gebruikt en Crumb Cake inkt. Ik heb een strookje van anderhalve centimeter breed gesneden uit Naturals White en aan beide zijde met de banner pons geponst. Dat heb ik ook gedaan met het strookje in Crumb Cake. ik heb uit Pink Pirouette een label gestanst met Apothecary Accents set en ook de Pool Party label is met deze set gestanst. Ik heb met Crumb Cake inkt op Naturals White gestempeld en deze stempel komt uir de Label Love set, ik heb hem uitgeponst met de Artisan Punch. Daaronder mag het zilver kleurige borduurgaren van Guttermann niet ontbreken, maakt mijn kaartjes toch net even wat meer af vind ik. Wat bling erop en klaar is mijn kaart. 
...
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen en wil jij ook iets meebestellen dan hoor ik het heel graag. Geef je bestelling door voor vrijdag aanstaande voor zes uur 's avonds en ik zal het voor je meebestellen. Vergeet je niet dat het nog steeds Sale a Brations is en je dus bij elke zestig euro iets gratis mag uitzoeken uit de sab folder. 
..
Ik wens je een hele leuke zondag en dank jullie wel voor je bezoek en leuke berichtjes. 
.
Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen :