donderdag 15 januari 2015

Stampin' Up! - Happy Birthday

 ..
Goedemorgen, gisteren had ik een hele gezellige workhop vlinders en dit hebben we gemaakt .. een notecard met de leuke mini treat bag en een schilderij. De idee├źn heb ik op pinterest gevonden en daar ben ik veel te vinden, ik ben pin verslaafd zeg maar :p. Onder het genot van een bak koffie kan ik heerlijk rond neuzen en pinnen ;)
..
 ..
De Mini Treat Bag thinlits is gemaakt van Crumb Cake cardstock en daarop heb ik gestempeld met Soft Suede. De stempel komt uit de Butterfly Basics net als het kleine vlindertje die ik heb gestempeld met Cajun Craze en heb uitgeponst met de Bitty butterfly pons. De rand met sterretjes komt ook uit de Mini Treat Big Thinlits set en ik heb daarvoor Soft Suede cardstock gebruikt. De Cajun Craze strook heb ik aan een kant geponst met de Banner pons. Het woord komt ook uit de thinlits set en ik heb daarvoor Early Espresso cardstock gebruikt.
..
..
De kaart is gemaakt van een notecard en daarop heb ik een stuk Very Vanilla cardstock geplakt. De takjes heb ik gestempeld met Crumb Cake, ik heb hem beinkt, daarna op een kladje gestempeld en toen twee keer op het cardstock, zonder het opnieuw te beinkten. De tekst komt uit Something to Say set en ik heb Cajun Craze inkt gebruikt. De vlinder heb ik met dezelfde kleur gestempeld en uit gestanst met de Butterflies Thinlits. Het washi tape komt uit de Epic Day collectie.
...
..
Deze leuke schilderijtjes zijn gemaakt door de dames. Ze hebben de leuke Beautiful Wings Embosslits gebruikt en ik vind het zo leuk om te zien dat het allemaal andere schilderijtjes zijn geworden met dezelfde materialen. Het idee komt ook van pinterst en ik vond hem hier
...
De niewe weekly deals zijn helemaal gaaf! Deze week veel ponsen, en de chevron pons is echt zo gaaf! De What's Up! pons kan je heel goed gebruiken bij de leuke Sale A Brations set You brighten my day Stamp Set. Wil je iets bestellen dan hoor ik het graag van je. Aanstaande zaterdag ga ik een extra bestelling plaatsen en je kan je bestelling doorgeven tot en met vrijdag 18 uur.
..
Een hele leuke dag, ik ga lekker genieten van mijn vrije dag en aan de poets, was en freubel ;) Niet in die volgorde denk ik .. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

Built for Free Using: My Stampin Blog

4 opmerkingen :