maandag 9 februari 2015

Stampin' Up! - Gefeliciteerd

 ..
Goedemorgen, het is alweer maandag .. times flies in het weekend, vinden jullie niet? Zaterdag een leuke dag gehad, met schoonmaken, wandelen, shoppen en freubelen, en gisteren een lui dagje ;) Wat bank hangen, schaatsen kijken en een kaartje gemaakt .. heerlijk relaxt. 
..
..
Deze kaart hebben de dames ook gemaakt afgelopen woensdag op de workshop en deze kaart was volgens mij wel de favoriet ;) De basis kaart is gemaakt van Crumb Cake cardstock, en ik heb de voorkant geembosd met de Polka Dot Textured Impressions Embossing Folder. Het design papier komt uit de Stacked with Love Designer Series Paper Stack. Daarop heb ik een stuk Blushing Bride cardstock geplakt. Daarop een Whisper White Scallop Circle Punch rondje en daarop weer twee, maar dan gestempeld. Ik heb de onderste gestempeld met Calypso Coral op Blushing Bride cardstock en de bovenste met Blushing Bride op Whisper White cardstock. Daarop nog het middelste van de bloem gestempeld met Memento Black en uitgeknipt. Het takje en het vleugeltje heb ik ook gestempeld met Memento Black op Whisper White cardstock en de vogel met Crumb Cake inkt op Whisper White. Ik heb de vogel, vleugel en het takje uitgeponst met de Bird Builder Punch. Al deze stempels komen uit de Polka-Dot Pieces stempelset. De tekst komt uit de Sentimenten set en heb ik gestempeld met Memento Black op Crumb Cake. Ik heb de tekst uit gestanst met de Bitty Banners framelits. 
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke maandag ;)
...
Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen :

  1. Prachtig kaartje! De kleuren zijn zo mooi samen.
    Het vogeltje vind ik ook erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend kaart Janneke!! Mooie kleuren combi. Wat een leuke stempelset is dit ook. Leuk dat je dit even laat zien.

    BeantwoordenVerwijderen