zaterdag 7 februari 2015

Stampin' Up! Happy Umpteenth Birthday

 ..
Goedemorgen, vandaag lekker vrij en ik ga lekker aan de freubel ;) Maar eerst even poetsen en de was doen .. en ik hoop dat het mooi weer wordt zodat ik nog lekker een stuk kan wandelen, heerlijk om te doen ;) Vandaag een kaart die ik had gemaakt voor de workshop van afgelopen woensdag. 
..
..
Ik hou ervan om deze workshops te geven, lekker ontspannend, kletsen, tips geven en ondertussen lekker kaartjes maken, niks moet en (bijna) alles mag. Heb je ook eens zin om langs te komen op een van mijn workshops dan hoor ik het graag ;) Je kan ze allemaal op deze pagina vinden. 
..
De basis kaart is gemaakt van Early Espresso cardstock en daarop een stuk Bermuda Bay en Naturals White. In dit papier zit een stipje en ik vind het zo mooi papier. Ik heb de stempels aan de linkerkant gestempeld met Early Espresso en Bermuda Bay en ze komen uit de Gorgeous Grunge set. De cirkels heb ik gemaakt met de 2 1/2" circle punch en ik heb het papier gekreukt en toen opgeplakt met de fast .... lijm. Het is even oefenen met deze lijm maar als je hem in de gaten hebt wil je nooit meer anders ;) De stempel met de tekst komt uit de Oh My Goodies set en die heb ik dezelfde kleuren gestempeld. Ik heb de Early Espresso tekst uitgeknipt en met dimensionals opgeplakt. Een Linen Treat mag niet ontbreken en ik heb ook twee Candy Dots opgeplakt. Ik heb de banner uitgeponst met de banner punch in Crumb cake en de ster met de pons uit de Itty Bitty Accents punch pack. 
.. 
Ik wens jullie allemaal een heel leuk weekend en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

1 opmerking :